Stagiair gezocht

Geplaatst: 14-11-2018

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij, SalarisPluspunt, bieden een veelomvattende stage aan met mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Het betreft een generalistische stage die je kennis laat maken met veel aspecten van de vakgebieden HR en salarisadministratie. Een (onderzoeks)opdracht behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn een salarisverwerkingsbureau gevestigd in Uden. Voor klanten in de agrarische sector en het MKB bieden we naast een zorgvuldige salarisadministratie ook veel advisering. In deze advisering vinden we een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Klanten kunnen veelal ondersteuning gebruiken bij personeelsaangelegenheden en wij leggen graag in begrijpelijke taal uit wat ze moeten weten, faciliteren het, en kijken of ze het ook daadwerkelijk begrijpen. Klanten hebben bij ons een vast aanspreekpunt en de lijnen zijn kort.

Om verder te groeien hebben we een kundige student/starter nodig die het leuk vindt om commerciële activiteiten uit te rollen en affiniteit heeft met HR en/of salarisadministratie. We werken met een salarispakket waar we maar een fractie van gebruiken terwijl er veel meer mogelijk is. Het salarispakket biedt erg veel mogelijkheden om klanten nog verder te ontzorgen.

Tijdens je stage draai je volledig mee met alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verwerken van personeels- en salarismutaties en het beantwoorden van vragen van onze klanten. Je zit op kantoor samen vier collega’s die je ondersteunen en dienen als vraagbaak. Er is daarbij ruimte voor het doen van eigen onderzoek.

Wij zoeken iemand die

-          een HBO of universitaire opleiding volgt richting HRM;

-          nauwkeurig is en oog heeft voor details (bv. bij het opstellen van overeenkomsten);

-          een open persoonlijkheid heeft;

-          commercieel vaardig is.

Je krijgt van ons

-          praktijkervaring vanuit een salarisadministratiebureau;

-          veel diverse werkzaamheden;

-          marktconforme financiële vergoeding.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan ontvangen we graag je cv met korte motivatie welke je kunt sturen naar r.hendriks@aecuden.nl

Bij vragen kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is 0413 – 27 12 19

 

 

Terug naar overzicht